LOGO_ROSA_SCHMIDT


 

 Lite längre ner
på sidan hittar du
några smakprov

 

REKLAM & DISPLAY

Vår verksamhet bygger på att kunna erbjuda effektiva lösningar från idé till färdig produkt. Vi har stor erfarenhet av action marketing och cross promotion med många lyckade kampanjer bakom oss. Det är viktigt för oss att lära känna vår kund. Därför arbetar vi alltid i ett nära samarbete.

Påverka köpbeslutet

En övervägande majoritet av konsumenterna går via butiker/stormarknader och den växande marknadsplatsen på nätet. 80 % av valet av varumärken påverkas i butiken. Butikskommunikation påverkar konsumenten direkt vid köptillfället och ökar möjligheterna till försäljning. Vi hjälper er med butiksmaterial och säljdrivande aktiviteter i butiken eller på webben.   

Displayer ger merförsäljning

Vi designar och producerar displaymaterial för många kända varumärken. Det ger ett bra stöd i försäljningen, bidrar till en större exponering, sticker ut från mängden och kan komplettera kampanjer och erbjudanden. Standardlösning eller en unik design? Prata med oss om vilken lösning som passar just er bäst.

Win-Win-situationer

Genom att lägga på ett cross promotion-erbjudande till reklamkampanjen förstärks budskapet. Vi har erfarenhet och ett stort kontaktnät där vi finner samarbetspartners till våra uppdragsgivare. Cross promotion-kampanjer är dessutom mycket kostnadseffektiva.

Våra kampanjer designas, trycks, stansas, packas och skickas. Det har blivit en hel del genom åren. Här visar vi ett litet urval.

Halvpall & presentlåda.
Rutiga kokboken – en riktig klassiker. Ett enkelt och säljande sätt att få ut stora volymer av till exempel en bok i dagligvaruhandeln.
(Ica förlag)

 

Halvpallarna är ofta standardmallar, men man
kan jobba mycket med toppskyltar. Det behöver inte alltid vara så avancerat. (Sommarläsning, Ica förlag)
Golvställ och toppskylt.
Fantasybokserie för ungdomar skrivna av den irländske författaren Eoin Colfer. Tillverkade för B. Wahlström.

Golvställ, stansad toppskylt.
Flera displayer på samma tema gjordes för bokserien Kladdkakor, Ica förlag. Här har vi arbetat med såväl budskap som design av ställ.
(Ica förlag)
Golvställ och toppskylt.
Spännande läsning kräver spännande butiksmaterial.
Golvställ och toppskylt.
En serie ställ designade åt RFSU.

Golvställ och pelare.
När Arla Foods lanserade Cocio i en ny förpackning hjälpte vi till med displayerna.

Golvställ, stansad toppskylt.
Uppskattat golvställ tack vare den goda exponeringen runtom. (B. Wahlström)

Golvställ och toppskylt
Textet profilkläder.